Illesztőprogramok nagy formátumú textilnyomtatáshoz

A Caldera bejelentette az EPSON SC-F6400 és EPSON SC-F6400H hivatalos támogatását a CalderaRIP 16-os verziójához. Ezek az új illesztőprogramok bővítik a Caldera által támogatott perifériák hosszú listáját a nagy formátumú textilnyomtatáshoz – írja az Image Magazine .

A textilgyártók, promóciós termékekkel foglalkozó vállalkozások és fotóstúdiók számára kifejlesztett nyomtatók megbízható és gazdaságos megoldást jelentenek e termékek széles skálájának előállítására.

Az SC-F6400H modell kibővített színskálát biztosít fluoreszkáló rózsaszín és fluoreszkáló sárga (FpFy), világos cián és világos magenta (LcLm) vagy narancs és ibolya (OrVi) tintákkal. A felhasználók kihasználhatják ezeket a színopciókat, hogy bővíthessék alkalmazási körüket, és új piacokra léphessenek be.

A CalderaRIP mostantól támogatja az EPSON SureColor F6400 és F6400H modelleket a festékszublimációhoz. Teljesen skálázható, és minden méretű nyomtatási műveletnek megfelel, valamint egy interfészről kezeli az eszközparkot, hogy bármilyen nyomtatón vagy hordozón koherens eredményeket szolgáltasson.

A CalderaRIP a vállalat TextilePro csomagján keresztül érhető el, amely átfogó eszközöket tartalmaz a textilnyomtatáshoz:  

Színkezelés a tökéletes színek elérése érdekében több eszközön és hordozón keresztül.

  • Az egyedi tintakészletmodul, hogy a semmiből tervezhesse meg saját tintakonfigurációit, és bővíthesse a színskálát.
  • Egyszerű és gyors mintaismétlés a Tex&Repeat segítségével.
  • Egyénre szabott színkönyvek generálása a konzisztens színek biztosítása érdekében a tervezéstől a végső gyártásig.

Némethi Botond, Sign&Display magazin