Idén májusban ismét SignExpo és PPDExpo!

Hosszú idő után ismét megnyitja kapuit a SignExpo és PPDExpo a szokásos helyszínen, a BOK Csarnokban. A 2022. május 24-26. között megrendezésre kerülő kiállítások idén sem fognak csalódást okozni partnereink számára, hiszen mintegy 100 kiállítót várunk az eseményre.

A pandémia sajnos nyomott hagyott az elmúlt három év gazdasági teljesítményén, sokan még mindig az utána fellépő nyersanyagproblémákkal néznek szembe, például a mindannyiunkat sújtó papírhiánnyal. A jó szakember azonban ekkor sem pihen, hanem már a következő évek megrendelésein gondolkodik.

Az idei SignExpón és PPDExpón egy megújult arculattal rendelkező és számos újdonságot tartalmazó eseménnyel találkozhatnak a résztvevők. Az újítás a közönségre is vonatkozik, hiszen a szűk piacon túlmutatva kinyitjuk kapuinkat a „felhasználók” felé is, mint pl. vállalati marketingesek, beszerzők.

A klasszikus kiállításon túl workshopokkal, konferenciaprogramokkal (a BOK Csarnok konferenciaközpontját használva) és face2face találkozókkal segítjük a munkát, a tárgyalásokat.

Különböző reklámfelületekkel is készülünk idén, amelyeket kiállítóink vehetnek igénybe. Ilyenek lesznek a katalógusok, a weboldalak banner- és tartalmi felületei, valamint a szervezők médiafelületei is.

Hamarosan további információkkal jelentkezünk leendő kiállítóink és látogatóink számára.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK