Esztétikus információkihelyezés

Az információ kihelyezése szinte minden munkahelyen szükséges. Általában egyszerű papírlapok kifüggeszté­sével oldják meg a feladatot, ám ha tartósabban terveznek, akkor sokszor előkerülnek a műanyag lefűzhető ta­sakok. De mik a problémák az előbbiekkel? Az első esetben csupán rövid ideig fogja megőrizni eredeti formáját a kihelyezés, könnyen leszakadhat, gyorsan megrongálódik, nem mellesleg pedig a mindennapi tevékenységek során visszataszító hatást kelthet. Az utóbbi praktika bár tartós lehet, ám nem nyújt esztétikus megjelenést. A felmerülő igények kielégítését szolgálják a DURABLE megoldásai, azaz a DURAFRAME®, a vízálló zsebek, illetve az infótasakok, amelyek magas minőségű, professzionális módját biztosítja az információkihelyezésnek. Gyor­san és könnyen cserélhetők benne a dokumentumok a környezetnek megfelelő zárófelületnek köszönhetően. Továbbá egyszerűen felhelyezhető bármilyen felületre, szögek és szerszámok használata nélkül.

DURAFRAME®, A BESTSELLER TERMÉK

A DURABLE számos megoldással rendelkezik, ám mintegy bestsellerként mind közül kiemelkedik a DURAFRAME® infókeret. Az A4-es méretben kapható termék minden sima beltéri felületre – többek kö­zött ajtókra, szekrényekre, üvegre és falakra – fel­helyezhető. A ragasztószalagos fixálás esetében a legtöbb esetben nyom marad a kihelyezés után, ám a DURAFRAME® ezt a trendet is megtöri. A profes­szionális információmegosztás még soha nem volt ennyire egyszerű.

A DURAFRAME® rendkívül egyszerűen felhelyezhető a felületre, csupán négy lépés szükséges az applikálás­hoz. Először is távolítsuk el a védőfóliát az eszközről, hogy megfelelően illeszkedjen a felületre. Második lépésként helyezzük az előre eltervezett területre. Har­madszor emeljük fel a fedőlapot, amely alá becsúsztat­ható a kívánt dokumentum. Ezt követően pedig bármi­lyen módosítás esetén csak ez utóbbi lépést szükséges megtenni, és kicserélni az információs lapot.

VÍZÁLLÓ ZSEBEK KÜLTÉREN

A vízálló zsebek kültéren hódítanak, tulajdonságainak köszönhetően ellenáll a környezeti hatásoknak. A jel­lemzői által kiválóan megállja a helyét olyan terüle­teken is, ahol szélsőséges körülmények uralkodnak, mint például kertészetek, szaunák, uszodák, kapuk és hirdetőtáblák. A vízálló nyomózár megvédi a zseb tar­talmát az esőtől, párától, nedvességtől és bármilyen szennyeződéstől. Az IPX5 szabvány szerint tesztelték, azaz minden irányból érkező vízsugárral szemben védelmet nyújt. Kiemelkedő tulajdonságai: átlátszó, UV-stabilizált és időjárásálló, karcálló műanyag, illetve tükröződésmentes.

INFORMÁCIÓKIHELYEZÉS A STATIKUS ENERGIA SEGÍTSÉGÉVEL

Az információkihelyezés már az ívelt üvegfelületeken is egyszerűen kivitelezhető a statikus energiát alkalmazó infótasak segítségével. Ezeket autóablakokon (például kereskedőknél), kirakatokon és eladópultokon érde­mes használni. Az információk rögzítését sima és ívelt üvegfelületeken beltérben teszi lehetővé a DURABLE ezen megoldása. A4-es formátumban kapható ez a ragasztómentes, 70 Celsius fokig hőálló, akár két évig UV álló rögzítő elem. Az infótasak használat után nem hagy nyomot maga után, valamint a mögötte elhelyez­kedő dokumentum egyszerűen cserélhető.

durable.hu