Bérelhető világító textilfalak, táblák

Önnek is sok fejtörést okoz, milyen formában tudná korszerűen, ízlésesen és hatékonyan prezentálni termékeit, szolgáltatásait egy szakmai kiállításon? Ráadásul egy kiállítási stand megépí­tése nagyobb költséget is jelenthet a cégeknek – és felmerül a kérdés: ha megvásárolta a stand elemeket, utána mit kezdjen azokkal? Hogyan fogja szállítani, hol fogja raktározni? Nos, itt egy komplex megoldás, a TextilBox bérlést, mely minden fenti kérdésére megadja a megfelelő választ! A Kreatív Megoldás weboldalán a kreativmegoldas.hu oldalon keresztül ugyanis biztos kezekben tudhatja standtervezését, kivitelezést, építést. Az anyagok kiváló minőségben történő nyomtatását a Liyu UV LED tekercses szélesformátumú nyomtatói biztosítják.

TextilBox

Lapunk tavaly szeptemberi számá­ban mutattuk be első alkalommal a TextilBox termékcsaládot. Azonban most érdemes feleleveníteni, mit is ta­kar ez az elnevezés és milyen új meg­oldások nyílnak meg a bérlés lehe­tőségével. A világító textil az utóbbi néhány évben robbant be a nyugat-európai piacra, és elképesztően gyor­san terjedt el ez az új világító reklám, amely modulárisan építhető alumíni­um keretből, nyomtatott textil anyag­ból, és LED világító fényforrásokból áll. Az alumínium keretek több típusban és méretben érhetők el. Nagy előnyük, hogy a rajtuk elhelyezett textil nyomat könnyen és gyorsan cserélhető – ezál­tal egy keretet rengeteg alkalommal, számos különféle célra hasznosítha­tunk, legyen szó akár beltéri dekorá­cióról, kiállítási standról, vagy éppen áruházi promóciós projektről. Többfé­le típusú tábla közül lehet választani a felhasználási területtől függően.

Mindegyik típusnak a váza/kere­te speciális eloxált alumínium profil, a világítást minden esetben 12V-os LED-ekkel oldják meg és háttér- vagy élvilágítással készítik.

A grafika egy speciális szövetre ke­rül nyomásra, ami az UV LED techno­lógiának köszönhetően igen tartós, ráadásul a nyomatok teljesen szag­mentesek, illetve nincs károsanyag kibocsátásuk, ezáltal kiválóan alkal­masak beltéri használatra.

Ami további előnye ennek a termék­nek, hogy bárki néhány perc alatt is ki tudja cserélni a textilt mindenfajta előképzettség nélkül. A Kreatív Meg­oldás által kínált bérlési lehetőséggel még egyszerűbben és költséghatéko­nyan oldhatjuk meg a világító reklám felületeket.

Ami a legfontosabb újdonság:

Ezek a világító textilfalak, illetve táblák a Kreatív Megoldás jóvoltából már bérelhető formában is elérhetők a felhasználók számára, aminek kö­szönhetően költséghatékonyan hasz­nálhatják ezeket a kreatív, elegáns fe­lületeket:

  • Kiállításokra
  • Rendezvényekre
  • Sajtófalként
  • Szállodákba konferenciákhoz, ren­dezvényekre
  • Éttermekbe rendezvényekre
  • Esküvőkre dekorációnak
  • Fotózáshoz háttérfalnak
  • Nagy terekben térelválasztóként
  • És még sok más területen

Bérlés előnyeit röviden az alábbiak­ban foglalhatjuk össze:

  • költséghatékony
  • nincs összeszerelés, építés
  • nincs raktározás
  • Budapest közigazgatási határain belül nincs szállítási költség
  • teljesen egyedi megjelenés, grafika

A TextilBox dekorációs elemek exklu­zív látványos megjelenését a Liyu UV tekercses nyomtató garantálja. Ezzel a nyomtatóval készülnek ugyanis az alu­míniumkeretekben könnyedén cserél­hető textil bannerek, mindezt gyönyö­rű telített színekkel, időtálló nyomtatott felületek formájában.

Kérdéséivel forduljon bizalommal a Kreatív Megoldás kollégáihoz, és kérjen egy termékbemutatót, mely­nek keretében megismerkedhet a TextilBox termékekkel, azok egyszerű összeszerelésével, illetve megismer­heti termékeink bérlési feltéleleit is!

Kreatív Megoldás

www.kreativmegoldas.hu
Telefon: +36 30 500 6000

Kapcsolattartó: Maczucza Alfréd

Telefon: +36 30 161 1588
E-mail: kozpont@kreativmegoldas.hu