Az igazi hősök nem mindig viselnek köpenyt, hanem csak igényes megjelenést biztosítanak

Rengeteg információval találkozunk nap mint nap, emiatt gyakran érzik úgy az emberek, hogy kifutnak az időből, vagy lemaradnak a számukra fontos eseményekről. Az óriási zajban sokszor elvesznek a releváns tartalmak, ezért kiemelt figyelmet kell fordítani a megfelelő kommunikációra. Az egyik alapvető hozzávalója a hatékony „üzenetküldésnek” az esztétikus és minőségi megjelenés – ami az adott brand színvonalának is megfelel.

Annak érdekében, hogy a fontos információk kiemel­kedjenek a sok közül, ahhoz a megfelelő reprezen­táció szükséges. Már az olyan alapvető információs anyagok, mint például az alaprajzok, menekülési útvonalak, hirdetmények és használati utasítások, valamint a különleges ajánlatok és étlapok hatéko­nyabban felkeltik a figyelmet, ha bekeretezik őket. A DURABLE a jól bevált DURAFRAME® infókeretek mellett rendkívül strapabíró alumíniumból készült kereteket kínál.

A gyártó által biztosított keretek megbízhatóan védik a hirdetményeket és reklámokat, még olyan helyeken is, ahol folyamatos igénybevételnek vannak kitéve, például nagy forgalmú közterületeken vagy gépcsar­nokokban.

A tükröződésgátló fólia biztosítja, hogy a keretben elhelyezett információk mindenfajta fényviszony mel­lett könnyen olvashatók legyenek. Ezenkívül az ezüst­színű keret klasszikus, elegáns megjelenést biztosít, és bármilyen helyiségben kiváló megoldást jelent.

FALRA SZERELHETŐ VAGY PADLÓRA ÁLLÍTHATÓ?

A választás a felhasználóé! A DURABLE kínálatában mindkét megoldás megtalálható: falra szerelhető keretek A4-es és A3-as betétekhez, valamint padlóáll­ványok beépített pattintható keretekkel. Az új termék­család 2023 májusától kapható a szakkereskedőknél és a durable.hu weboldalon.

FALRA SZERELHETŐ INFORMÁCIÓ

Mind a falra szerelhető, mind a padlóra állítható keretek portré- vagy horizontális elhelyezéssel is használhatók. A falra szerelhető keretek csavarral vagy öntapadós csíkokkal rögzíthetők a felületre, s az ehhez szükséges eszközök, azaz a tipli, csavarok és öntapadós csíkok is mind a csomag részét képezik.

ETTŐL LEPADLÓZOL!

A padlóállványok megtölthetők homokkal annak érdekében, hogy rendkívüli stabilitást biztosítsanak, emellett a kerek talpuk alján található gumigyűrűknek köszönhetően megakadályozható a padló megkar­colódása. A pattintható keret rögzítését követően egy­szerűen, manuális ráhatással mozgatható portréból horizontális elhelyezkedésre és vissza. A beépített gömbcsuklós illesztésnek köszönhetően az olvasá­si szög változtatható, és a krómozott padlóállvány magassága is állítható. A falra szerelhető keretekhez hasonlóan a hátlap is ütésálló anyagból készült, ami még masszívabbá teszi az eszközt.

BEPATTINTVA

Az információk rendkívül gyorsan és egyszerűen cse­rélhetők. A keretek könnyen nyithatók és zárhatók, így az információváltás bármikor, amikor szükséges, egy pillanat alatt elvégezhető.

Az új DURABLE pattintható alukeret család kiváló minőségű anyagokból készül, jól átgondolt részletei és diszkréten elegáns megjelenése mellett nagyszerű ár-érték arányt kínál.

DURABLE