Avery Dennison és Mactac nagyobb FESPA termékportfólió

Az Avery Dennison felkészült arra, hogy lenyűgözze partnereit az idei FESPA kiállításon, ahol standjukon bemutatják az Avery Dennison és a Mactac márkák legújabb termékeit az autófóliázás, építőipar, lakberendezési dekoráció területeire.

Oliver Guenther a cég marketing igazgatója elmondta, hogy az általuk bemutatásra kerülő, kiemelkedő minőségű termékek segítenek a tervezőknek és dekoratőröknek abban, hogy magasabbra emeljék szolgáltatásuk színvonalát.

A standon az alábbi termékköröket tekinthetjük meg:

  • A legújabb digitális burkoló fóliák és lamináló anyagok
  • Innovatív járműburkoló fóliák, illetve festékvédő anyagok
  • A legújabb fejlesztésű üvegfóliák
  • Új termékek a signage kivitelezőknek
  • Innovációk a sürgősségi járművek burkolásához

Az Avery Dennison egyik kiemelkedő újdonsága lesz az új összetételű DOL 1400Z védőfólia sorozat, továbbfejlesztett átlátszósággal, illetve kimagasló, akár 220%-os nyújthatósággal. Mindezt pedig 6 éves vertikális, illetve 3 éves horizontális garanciával. Fényes, matt és fémes változatok egyaránt elérhetők járműburkolási, és nagyon megterhelő 3D grafikai alkalmazásokhoz.

A Mactac lakberendezési és kereskedelmi megoldásai közül az új, padlógrafikákhoz alkalmazható JT 8300 DOT terméket mutatják be. Ez a csúszásmentes fólia tovább bővíti a JT 8300 DOT sorozat választékát, amely annyira könnyen applikálható, hogy akár nem képzett dekoratőrök is remek eredményeket érhetnek el használatuk által. A JT 8300 DOT padlógrafikai fólia nyomtatható anyag, amelyet szükségtelen laminálni.