A FESPA válaszol a Guandong által elindított S.O.S.TAINABILITY-re

Az új Dotty Satin abszolút első bemutatkozása: az elegancia és a fenntarthatóság ötvözése az újrahasznosított műanyagból készült fóliában

Az alacsony látogatottság ellenére ugyanazzal a pozitivitással jövünk a FESPA-ról, mint amit a Viscom Italia során gyűjtöttünk. A piac élénkülésének jelei, a bizalmi légkör és a látogatók valós érdeklődése reményt adnak a közeljövőre vonatkozóan” – kommentálja Daniele Faoro, a Guandong vezetője”.

A Viscom során kialakult trendek a termékek szintjén is beigazolódnak: “Mind a milánói   rendezvényen, mind pedig itt is jelentős érdeklődést tapasztaltunk a kis méretű digitális nyomtatás és a digitális ofszet iránt, amelyek újra virágkorukat élik. Sőt, egyre többször merül fel az igény arra, hogy ezzekkel a technológiákkal nyomtassuk az általában nagy méretre használt anyagokra is.  Ez egy olyan kihívás, amelyre a Különlegességek Szakértői már felkészültek a kiváló minőségű lézer, ofszet és szitanyomás során használt lapok gyártására és forgalmazására szakosodott Mr Magnus divízió létrehozásával.

A FESPA-n a Guandong standjánál a látogatók figyelmét az az újrahasznosított műanyag palackokból készült bálna hívta fel magára, amely a kiállításon valódi nagykövete a cég központi témájának. Ez nem más, mint a S.O.S.TAINABILITY, amely a “sostainibility” azaz fenntarthatóság és a Guandong ikonikus kávészemének fúziójából született. “Játékból arra kértük a látogatókat, hogy az üres palackjaikat dobják a bálnát körülvevő “tengerbe”, és mi majd gondoskodunk azok megfelelő feldolgozásáról és újrahasznosításáról” folytatja Faoro. “Egy szinte banális ötlet, amely a nyomtatásban is tovább erősítette elköteleződésünket a fenntarthatóság fontosságának közvetítése iránt”. A Guandong számára az öko- fenntarthatóság jó ideje egy olyan, az egész céget magába foglaló és mindenre kiterjedő elköteleződés, amely az egyes folyamatok környezeti hatásainak csökkentését célzó magatartáson alapszik, és amely  újrahasznosítható és környezetbarát eljárások kifejlesztésében nyilvánul meg.

A FESPA 2021 alkalmával sok zöld termék került bemutatásra. A vásár alkalmával került bemutatásra a Dotty Satin, az eleganciát és a fenntarthatóságot ötvöző fólia. A Dotty Satin az ismert és  nagyra becsült Dotty család legújabb tagja, 74%-ban újrahasznosított PVC-ből készül, B1 önkioltó anyagú, pontragasztóval és Air Release (Scarico d’Aria®) funkcióval. Egy olyan technológia, amely segítségével könnyen felhelyezhető ajtókra és üveg felületekre anélkül, hogy az esztétikát buborékok rontanák el. Felhelyezés után hat hónapig garantált a könnyű és gyors, ragasztómaradványok nélküli eltávolítás. A Dotty Satin ideális üzletekben, irodákban, közintézményekben a privacy kitalakítására, szitanyomtatásra és  digitális nyomtatásra egyaránt használható, tökéletesen visszaadja a színeket bármilyen típusú Eco-Solvent, UV és Latex tintával, dekoratív és nagy hatású elemmé varázsolva akár kirakatokat és tükröket is.

For the press:

Pinkommunication

Cristina Cortellezzi

Laura Premoli

info@pinkommunication.it

 

For the public:

Guandong Italia Srl

SS 415 Paullese Km 10

20049 Caleppio di Settala (MI)

Phone +39 02 89785988

info@guandong.euwww.guandong.eu