Kérdések és válaszok a Marabu digitális inkjet festékekről

A CSH hosszú évek óta elkötelezett partnere és képviselője a német festékgyártó óriásnak, a világpiaci szinten is az elsők között számon tartott Marabu GmbH-nak, melynek mind a szitanyomáshoz, mind a tamponnyomáshoz, mind pedig a digitális inkjet nyomtatáshoz gyártott festékeit és segédanyagait is széleskörűen kínálatukban szerepeltetve.

A digitális nyomtatás a Marabu oldószer ala­pú inkjet festékeivel lehetőséget ad számtalan különféle minta és design nyomtatására, a nagy bannerektől a kis matricákig. Matthias Schieber-től, a Marabu digitális festék termékmenedzserétől hoztunk most néhány választ az ügyfelek által leggyakrabban feltett kérdésekre.

Első kérdés: Sok időbe telik egy nyomtatót a gyári OEM festékekről átállítani Marabu festékekre?

– A csere ugyanannyi időt vesz igénybe, mint amennyit egy normál kazetta csere, alapvetően pillanatok alatt megtörténik. Amit az ügyfelek gyakran szeretnek megtenni, összehasonlítják az eredményeket a nyomtatójuk átállítása előtt és után, ezért figyelembe kell venni azt az időt is, míg az összes tesztdiagrammot kinyomtatják.

Mit érdemes még megfontolniuk az ügyfeleknek, amikor Marabu tintákra váltanak?

– A termékeket egyforma kiszerelésben kínáljuk. A megfelelő chippel és speciálisan az egyes nyomtatókhoz igazított festékformulával rendelkeznek. Ezáltal a festékek cseréje olyan egyszerűvé válik, hogy nem kell átmosást és profilozást végezni. A megfelelő Marabu termék kiválasztásához csu­pán csak a jelenleg használt festéksorozatot és a nyomtató modelljét kell tudnod. Ennyi az egész.

A Marabu tinták egyik előnye a gyári OEM festékek­kel szemben az ár. Hogyan lehetséges ez?

– A nyomtatók gyártói a nyomtatók tervezésében és kivitelezésében szakértők. A festékeket nem ők maguk gyártják és ezeket a festékeket pedig nagyon hosszú értékesítési útvonalon adják tovább

A Marabu festékeit regionális szakmailag hozzáértő disztribúciós partneren keresztül kínáljuk. Azáltal, hogy csak egy felet vonunk be az ellátási láncba, gazdaságosabb terméket tudunk kínálni, amely megfelel a grafikai ipar legmaga­sabb követelményeinek.

 

Matthias, mennyire jó az oldószer alapú digitális ink­jet festékek minősége?

– Tisztában vagyunk vele, hogy partnereink számára ugyanolyan fontos a folyamatos gyártás, mint a biztosíték arra, hogy az általuk szállított termékek a lehető legjobban megfeleljenek ügyfeleik elvárásainkat. Ezért már a fejlesztés során arra összpontosítunk, hogy fel­használóbarát tintákat hozzunk be a piacra és a szabványosított gyártással és folyamatos fejlesz­tésekkel támogatjuk.

Milyen garanciákat nyújt a Marabu, ha problémák merülnek fel?

– A nyomtatók értékesek és a nyom­tatófejek nagyon költséges alkatrészek és mint beruházási javak minden nyomda számára nélkü­lözhetetlenek. Ezért a Marabuval és partnereink­kel való együttműködés során a minőség ígéretét átfogó garanciával adjuk tovább.

Hol vásárolhatnak az ügyfelek Marabu tintákat?

– A Marabu szakosodott regionális partnerekkel dolgozik együtt, mint forgalmazókkal, és onnan köz­vetlenül a raktárukból tudják szállítani a termékeket. Ami azt jelenti, hogy a termékek gyorsan és folyama­tosan rendelkezésre állnak.

A partnerek képzettek a termékek kezelésében, és első osztályú szolgáltatást nyújtanak. A megfelelő partner gyorsan megtalálható a weboldalon található kereskedőkeresőn keresztül.

Milyen előnyöket kínálnak a Marabu inkjet festékek?

  • költséghatékony nyomtatás kompromisszumok nélkül
  • elégedettség, visszatérő vásárlás
  • folyamatos terméktámogatás
  • biztonságban lévő alkatrészek
  • garancia, még használt nyomtatók esetén is
  • 1+1 akció

Mit is jelent az 1+1 akció?

– Rendelj tőlünk a nyomtatód számára egy szett Marabu inkjet festéket. Ha a nyomtató még nem Marabu festékkel üzemel, EGY TELJES SZETT FES­TÉKET ADUNK AJÁNDÉKBA a vásárlásod mellé! A lehetőséget minden nyomtatódhoz biztosítjuk, amelyet még nem Marabu festékkel használsz és megvásárolod hozzá az első szett festéket. A festékváltást – szükség esetén rendszer átmosással és profilozással – mi elvégezzük számodra! SZERVIZ ÓRADÍJ ÉS KISZÁLLÁSI DÍJ NÉLKÜL! További részletekért, kérdések esetén keress minket bizalommal!

CSH Nyomdaipari Kft.

+36-23-428-266

info@csh.hu | www.csh.hu