JWEI síkágyas vágóasztalok

Egy vágógép számtalan ipari alkalmazásra!

A síkágyas ipari vágóasztalok területén a JWEI márka a vezető gyártók mellett foglal helyett és az ipar számtalan területén alkalmazható táblás és flexibilis anyagok utófeldolgozására. Egy géppel és a rengeteg vágófej modullal a vágható anyagok skálája rendkívül széles.

A JWEI gépek szerződött hazai forgalmazója és szervize a Signdepot Europe Kft 2018 óta. A Signdepot csapa­ta már 5 JWEI gépet telepített az országban. A gépben rejlő rengeteg lehetőségnek köszönhetően az ügyfe­lek mind más-más felhasználási területre vásárolták a vágógépet, de a legrelevánsabb terület a reklámipar, ahol tekercses vagy táblás nyomtatást követő utófel­dolgozásra használják a vágógépet.

A síkágyas JWEI vágógép optimalizálja a folyamatot az által, hogy egy gépben végezhető el számtalan utófel­dolgozás művelet, mint például vágás, biegelés, ricce­lés, körkéses textil vágás vagy éppen táblás anyagok marófejes feldolgozása.

A gép lelke a 2 vagy 3 modulos vágófej rendszer, mely automata cserélővel és az akár 20 féle vágófejjel számtalan anyagot képes feldolgozni. A kemény üveg, kő és fémeken kívül szinte mindent vág. A különbö­ző vágófej típusok különböző alapanyagok vágására képes. Az oszcilláló kés habosított anyagokhoz, a fix kés kemény műanyagokhoz, a körkés textilekhez és így tovább.

Nyomdaipar

A gép egyik jelentősebb területe a reklám- és nyom­daipar, ahol tekercses vagy táblás nyomtatást köve­tően az utófeldolgozásra használják a JWEI gépeket. A gép nem csak munkaerőt spórol, de több utófeldol­gozó gépet is egyesít egy gépben. A táblás UV nyom­tatókkal készült nyomatok pillantok alatt kivághatók, legyen az habosított PVC, alumínium kompozit, akril plexi, papír, textil vagy egyéb flexibilis banner anyagok.

Csomagolóipar

A Signdepot egyik ügyfele, a nagy múlttal rendelkező Volánpack Zrt. a hagyományos hullámkarton csoma­golásokon kívül merev táblás anyagokat is vág a vágógép marófej moduljával. A digitális berendezés tökélete­sen alkalmas komplett hullámkarton dobozok gyártá­sára, mellyel rugalmasan reagálhatunk a változó igé­nyekre. A vágás sebességnek köszönhetően nem csak kis darabszámnál kifizetődő ez a technika!

Autóipar

Az autóipari beszállítók is előszeretettel választják a síkágyas JWEI vágógépeket, hiszen számtalan textil és bőr anyag vágható a géppel, ezen felül hangszigete­lő és egyéb habosított anyagok is a különféle oszcilláló késekkel. Mind egy akár 50mm vastagságig.

MIÉRT VÁLASZD A JWEI SÍKÁGYAS VÁGÓGÉPEIT?

  • A piac egyik legjobb ár-érték arányú berendezése.
  • Költséghatékony mintakészítés a nagyipari gyártásfolyamat szüneteltetése nélkül.
  • Könnyedén és gyorsan tudsz reagálni az új bejövő megrendelések és igények teljesítésére.
  • Moduláris eszközök – további opcionális kiegészítők vásárlása a gépbeszerzés után is.
  • Kis mennyiségű megrendelések kezelése és teljesítése könnyedén és hatékonyan.
  • Futószőnyeg és opcionális lapadagoló a folyamatos szünetmentes munkavégzéshez.
  • Széles körben használható szerszámmodulok, legyen szó tekercses vagy íves alapanyagokról.
  • A tetszőleges összeállításnak köszönhetően bármely iparág megtalálja a neki kedvező konstrukciót.
  • Masszív ipari kialakítás és biztonsági szenzorok.

További információkat a www.signdepot.eu oldalon talál.