Januártól összeolvadt a TECCOILFORD

Az LFP center Kft. által forgalmazott két fontos márka a TECCO és az ILFORD közösen folytatja az útját 2024 januárjától.

Az 1879-ben alapított ILFORD a világ egyik legnagyobb múltra visszatekintő, patinás fényképészeti márkája. A több mint 140 éves történettel büszkélkedő márka egyet jelent a legmagasabb színvonalú professzionális fotózással. A gyártó, mint a digitális képalkotási tech­nológia egyik legkorábbi alkalmazója az innováció élvo­nalába tartozik az iparágban. A változó technológiákkal összhangban az ILFORD termékek a legmagasabb minőséget képviselik a hagyományos analóg filmektől, fotópapíroktól kezdve a digitálisan is nyomtatható professzionális prémium papírokig.

Az LFP centernél már a kezdetektől a magas minőség iránt köteleztük el magunkat, ez a célkitűzésünk azóta sem változott. Ennek a szellemiségében választottuk és választjuk ki a mai napig beszállító partnereinket, amelyek közül az elsők között már a megalakulásunk­kor ott szerepelt a német TECCO.

A már több mint egy évtizedre visszatekintő közös munka során számtalan tapasztalatot szereztünk, amelyekre támaszkodva biztosak lehettünk abban, hogy a TECCO professzionális fotópapírok hazai forgal­mazása a legjobb választás volt számunkra.

Örömmel jelenthetjük be, hogy – ez a számunkra oly fontos – két márka, összeolvad és 2024 januárjától egységesen ILFORD néven lesz megtalálható termék­portfóliónkban.

Az akvizíció kapcsán még szélesebb kínálat válik majd elérhetővé nálunk a mai fotó- és képzőművé­szeti nyomtatókhoz. A már megszokott minőségben beszerezhető papírok mellett, innovatív termékek is kaphatóvá válnak majd ezáltal a hazai piacon.

Az ILFORD az egyetlen olyan vállalat a világon, amely a kategóriájában a legjobb megoldást kínálja ügyfeleinek a kiváló nyomtatott képek előállítására. A zökkenő­mentes folyamat érdekében fokozatosan állítjuk át a már ismert TECCO fotópapír termékeinket az ILFORD termékeire.

Az átállás kapcsán a TECCO termékei 2023 december végéig, továbbra is megtalálhatók kínálatunkban, így ezek megrendelésére az eddig megszokott módon ügyfélszolgálatunk elérhetőségein van lehetőség!

LFP center Kft.

1139 Budapest, Rozsnyay utca 11.
+36 1 452 0088 / 89
+36 30 930 5292
office@lfpcenter.com