Itt az EPSON első síkágyas nyomtatója

Minőség, szeretem!

Az EPSON Magyarország október 20-án rendezte meg szakmai bemutatóját az LFP center Kft. és az S.P.S. Printing Solution Kft. együttműködésével. Az esemény különlegességéről az EPSON első 10 színes, fotóminőség­ben nyomtató síkágyas UV-LED újdonsága gondoskodott.

„Az EPSON számára igen fontos az innováció, ennek megfelelően a folyamatos fejlesztések és az egyedül­álló szabadalmak eredményeként számos új terméket vezet be a piacon” – magyarázza a vállalat sikerének kulcsát Krizer Zoltán, az EPSON magyarországi képvi­seletének kiemelt ügyfélmenedzsere. „Több termék­körben számos új termék jelent meg ebben az évben, amelyekkel a helyszínen is megismerkedhetnek az érdeklődők. A rendezvényen – a kül- és beltéri deko­rációk nyomtatásához, textilnyomtatáshoz, fotók ás plakátok készítéséhez használható eszközök mellett – kiemelt szerepet kapnak az Epson új, ipari nyomtatási megoldásai”.

A rendezvény célja, hogy ezen újdonságok bemutatása mellett a korábbi termékeket is érintő, új alkalmazá­sokat is népszerűsítsék a forgalmazók. Mikor, ha nem ekkor mutatná be az LFP center Kft. az EPSON az első síkágyas UV-LED nyomtatóját?!

„A SureColor SC-V7000 az EPSON első ipari, síkágyas UV-LED nyomtatója” – mutatja be a berendezést Osztrenkovits István, az LFP center Kft. ügyvezető igaz­gatója. „Fokozott hatékonyságot biztosít folyamatos kiváló nyomtatási minőség mellett. A fejlesztés egyik alappillére a különleges alakzatban elrendezett 8 db EPSON Micro Piezo nyomtatófej, amely lehetővé te­szi a színes nyomtatás mellett a fehér tinta, és a lakk egyidejű használatát. Ennek köszönhetően a nyomta­tási lehetőségek jelentősen bővülnek. Mindemellett a keringetési rendszer segíti a tintaveszteség minimali­zálását és a minőség folyamatos fenntartását. Fontos még megemlíteni, hogy a nyomtató elérheti az akár 43 négyzetméter/óra nyomtatási sebességet is, a maxi­mális nyomtatási felület pedig, 2,5×1,25 méter.”

„Az EPSON nyomtatók esetében a legnagyobb előny a minőségi nyomtatási képesség” – mondja Tóth Balázs, az LFP center Kft. marketingese. „A magas szín­vonalat képviselő nyomtatók hosszú távon szolgálják ki a felhasználókat, emiatt olyan komplex szolgáltatást nyújtunk a partnereinknek, amellyel igyekszünk mi­nél inkább megkönnyíteni mindennapi munkájukat. A komplexitás jegyében rendszerben gondolkozunk. Nyomtatók, szoftverek és a szükséges kellék- valamint alapanyagok is megtalálhatók nálunk. Minden, gyártó­hoz tartozó szegmenshez sokrétű megoldást kínálunk. Szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítjük, így mára teljes körű szerviz és technikai támogatást is nyújtunk. Ennek a minél kényelmesebb ellátása érdekében fej­lesztettünk ki a weboldalunkról elérhető szerviz és tá­mogatás igénylő bejelentőnket. Ennek segítségével az igényeket gyorsabban tudjuk feldolgozni és az utánkö­vetés is sokkal precízebb.”

Némethi Botond, Sign&Display magazin