Innovatív fólia nagy formátumú reklámok gyártásához

Az ORAFOL továbbfejleszti a nagy népszerűségnek örvendő ORAJET® 3551 digitálisan nyomtatható polimer fóliáját. A termék immár ProSlide™ technológiával is kapható, ami még egyszerűbbé teszi a felhelyezést. Az innovatív fóliát Magyarországon a VinkPlast Kft. forgalmazza.

A továbbfejlesztett ORAJET® 3551 a kifejezetten színes, hosszú távon használatos kültéri reklámok esetében jelent kiemelkedő megoldást. E termék jelenleg két változatban van jelen a gyártó palettáján: ORAJET® 3551 standard és a RapidAir® technológiával ellátott 3551RA – ez utóbbi a buborékmentes telepítést teszi lehetővé, mivel a fólia alá beszorult levegő könnyedén kipréselhető alóla.

E termékcsalád új változattal bővült, amely az ORAJET® 3551RA+ elnevezést kapta, s ez ProSlide™ technológiával rendelkezik, amely a telepítés egysze­rűbbé tételét célozza meg. A legfontosabb előnye az alkalmazott innovációnak, hogy a szakemberek könnyebben pozícionálhatják és ragaszthatják ezt a fóliát. A pozíció beállítását követően a fólia ORAFOL-simítóval rögzíthető, nyomásra az anyag már rendelkezik az elvárt ragasztóerővel. A nagy formátumú reklámok felragasztása sokszor kihívást jelent, ám e technológiának köszönhetően sokkal hatékonyabban kezelhetők, immár egy személy is elegendő lesz a telepítéshez.

Az ORAJET® 3551RA+ ProSlide™ három szabványos szélességű (1050 mm, 1370 mm és 1520 mm) és 50 méteres teljes hosszúságú tekercsben kapható és méterenként is vásárolható. Az új termék matt és fényes fehér színben kapható.

ORAGUARD®, A HOSSZÚ TÁVÚ VÉDELEM

Az ORAGUARD® laminálók pontosan illeszkednek az ORAFOL digitális nyomdafóliákhoz. A tartós kültéri alkalmazásokhoz az ORAGUARD® termékekkel tör­ténő laminálás javasolt. Ez a védőréteg magas fokú vegyszer- és UV-állóságot, telítettebb színeket és lényegesen hosszabb élettartamot biztosít a vizuális reklámok számára.

Dr. Jonas Kölsch, az ORAFOL grafikai innovációkért felelős ügyvezető alelnöke ekképpen nyilatkozott a fejlesztésről: „A ProSlide™ technológia tökéletesen illeszkedik ügyfeleink igényeihez és a kihívásokkal teli piac követelményeihez, amely egyre inkább a hatékonyságra és a fenntarthatóságra összpontosít. Ennek az új termékváltozatnak a legnagyobb előnye a felhasználóbarát kivitelezés, amely amellett, hogy kevesebb szakember jelenlétét igényli, még időmeg­takarítás is elérhető vele.”

VinkPlast Kft.