Fejleszd a festéket: fenntarthatósági szempontokat is figyelembe kell venni

A széles formátumú nyomtatók élettartamát és a létrehozott termékek minőségét jelentősen befolyásolja, hogy milyen festéket használnak – írja a Large Format Review.

A Fujifilm a festékek fejlesztése során arra helyezte a hangsúlyt, hogy állandó minőséget produkáljon, a teljesítményt ne befolyásolja, és minden szabványnak megfeleljen. A vállalat saját globális infrastruktúráját és szakértelmét használja fel a legjobb nyersanyagok és fejlett technológiák felhasználásával, valamint szoros kapcsolatot tart fenn a vezető beszállítókkal és partnerekkel.

A folyamatos kutatás-fejlesztési tevékenység révén képesek gyorsan reagálni a piaci igényekre és fejleményekre, miközben fenntarthatósági szempontokat is figyelembe vesznek. A Fujifilm egyedülálló tudása a technológiában és a kötőanyagok fejlesztésében lehetővé teszi számukra, hogy a legmagasabb minőségű festéket kínálják a legkülönbözőbb nyomtatási alkalmazásokhoz. A Barberán céggel való együttműködés mutat rá, hogy a Fujifilm mennyire elkötelezett az innováció és a speciális igények kielégítése mellett.

Sign&Display