EFI™ VUTEk® FabriVU 340i: tökéletes partner a puha signage készítésben

Az EFI állandóan élen jár, ha innovációkról van szó; az Arrow Digital pedig mindig is büszkén vállalta az új technológiái terjesztését. A forgalmazónak van mivel meggyőznie az ügyfeleket: az EFI puha signage nyom­tatói most már annyira széles típusválasztékban érhe­tőek el, hogy gyakorlatilag nincs olyan szakmai kihívás, ami egyikkel vagy másikkal ne lenne teljesíthető.

A méretek 1,8-tól 5,2 méterig terjednek, és megér­kezett az EFI család legújabb büszkesége, a VUTEk® FabriVU 340i, ami sorba rendező rögzítőképességével különbözteti meg magát bármely más gépkategóriá­tól – állítja a Sign&P.O.P. Gyártói szintű sebességet, kiemelkedő képminőséget kínáló, 3,4 méter széles, festékszublimációs nyomtatóról van szó, ami extrak­ciós rendszere révén lehetővé teszi a sorban történő szublimálást. Ha mindezt széles színskálával és mélytelítettséggel fűszerezzük, akkor egészen kivételes megjelenésű grafikákat kapunk.

A FabriVU akár 2400 dpi felbontással, négyfokozatú szürke árnyalattal és 4-18 pL-es cseppmérettel dolgo­zik, ami pedig a sebességet illeti, tényleg lenyűgöző: óránként 250 négyzetmétert is képes kinyomtatni. Hab a tortán a FabriVU automatikus nyomtatófej-tisz­tító funkciója, ami nagyban megnöveli az üzemidőt, és az, hogy környezetbarát tintával, sőt, tinta-visszaveze­téssel rendelkezik, így a hozama jócskán előz bármely más puha signage nyomtatót a piacon.

Az EFI technológiája remekül használható kiállítási hát­terek, világítódobozok, zászlók, transzparensek, hát­térvilágítású épületborítások, sátrak, táblák, falgrafi­kák, bútorelemek és más csúcskategóriás felületek készítésére, ide értve persze az egyedi munkákat is. A gyártó puha signage nyomtatói ideális választásnak bizonyulnak, ha környezetbarát megoldást keresel – hívta fel a figyelmet Sam Patel, az EFI-partner Arrow Digital vezérigazgatója.

„A puha signage növekvő, de fenntartható trend, ami­vel jól megkülönböztetheted magad és az üzleted a versenytársaktól, miközben prémium minőségű ter­mékeket állítasz elő, magas árréssel. Ezek a nyomatok könnyűek, környezetbarátak, sokat spórolnak a logisz­tikai költségeken, nagyon egyszerű a telepítésük, rá­adásul újra felhasználhatók” – fűzte hozzá.

Gábor János, Sign&Display magazin