Digitmaster Kft., ahol a színek életre kelnek

A Digitmaster Kft. egyik fő profilja a szublimálható tárgyak kis- és nagykereskedelme. Egyedülálló mennyiségű és minőségű szublimációs kellékanyagkészlettel, több mint 1000 különböző termékünkkel várjuk kedves meg­lévő és új ügyfeleinket telephelyünkön. Azoknak az érdeklődőknek, akik az ország különböző pontjain laknak, és nem tudnak hozzánk eljönni személyesen, javasoljuk weboldalunkat, ahol elkalauzoljuk a digitális nyomta­tás világába, és minden termékünkről részletes tájékoztatást kaphatnak. Számunkra vásárlóink mindig az első helyen állnak, ezért hivatásunk, hogy magas szakértelem mellett a lehető legjobb lehetőségeket biztosítsuk. Ügyfeleinket nem hagyjuk magukra, folyamatosan mellettük állunk, bármilyen jellegű segítségről is legyen szó.

Napjainkban többféle textildekorációs technológia je­len van a piacon, és az egyik éllovas a vágható és vasal­ható fólia. Termékkínálatunkban megtalálhatók több márka termékei, mint például a Chemica, a Promattex és a Sef. Nemcsak ruházatra vasalható fóliák értékesí­tésével foglalkozunk, hanem például kültéri napernyők és esernyők dekorálásához szükséges flexekkel is. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a kiállítás­ra újabb termék bevezetésével készülünk, így ezért is érdemes lesz ellátogatni hozzánk.

Ahogy egy tavalyi cikkünkben is beszámoltunk róla, szinte bombaként robbant be a textildekoráció piacá­ra a DTF technológia, vetélytársait (DTG, szita) maga mögött hagyva. Elérhető árának és egyszerű haszná­latának köszönhetően induló vállalkozások is azonnal versenybe tudnak kerülni a piac régebbi szereplőivel szemben. A technológia fejlődésével ma már az ipari szektor is magas szintű felhasználója lehet a DTF rend­szereknek.

Megjelenésekor még csak egy átalakított A3-as mé­retű tintasugaras nyomtatóval lehetett dolgozni, ami nagyon nagy odafigyelést és rengeteg manuális kar­bantartást igényelt, amit, ha nem megfelelően kivite­leztünk, akkor nagyon sok bosszúságot okozhatott. Mindamellett, hogy ár-érték arányban verhetetlen volt, és nem utolsó sorban professzionális nyomatokat ké­szíthettünk az eszközzel. Szerencsére az idő múlásával elérkezett az automata DTF rendszerek korszaka. Mit is jelent ez? Az első generációs ezközökhöz képest itt már nincs szükség manuálisan keringetni a festéket a tartályban, illetve az egész rendszerben, hiszen ez már teljesen automatikusan történik. A beépített automata festékkeverő- és cirkulálórendszernek köszönhetően mindig megfelelő sűrűségű festék kerül a fejbe, ezzel tartva a nyomat folyamatos minőségét, illetve növelve a nyomtatófej élettartamát. Ezek az eszközök elődjük­höz képest sokkal kevesebb karbantartást igényelnek, gyorsabbak és élettartamuk is sokkal kimagaslóbb.

A technológia rohamos fejlődésének köszönhetően a lehetőségeink tárháza kibővült, az A3-as íves rend­szerek mellett 30 és 60 cm-es tekercses nyomtatók is beléptek a versenybe. Míg az A3-as rendszereknek in­duló és kisvállalkozások adnak otthont, ahol a kisebb darabszám vagy az egyediség a fő szempont, addig a tekercses széles formátumú eszközök a kisvállalati szektort célozzák meg, ahol cél a folyamatos gyártás és termelékenység.

További információkkal kapcsolatban keressék kolle­gáinkat a megadott elérhetőségeken.

Egyúttal szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy egy rendkívüli lehetőséget kínáljunk a szublimációs piac szereplőinek. A szublimációs nyomtatók zászlóshajója újra a láthatáron: A RICOH visszatért!

Nagy örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy a RICOH legújabb fejlesztésű szublimációs nyomtatója elérhető lesz Magyarországon, kizárólag a Digitmaster Kft. for­galmazásában.

Készítsen lenyűgöző nyomatokat többféle nyomat­hordozóra kiváló, élénk színekkel és mély feketékkel. Legyen akár textil, kerámia, üveg, fém, fa vagy bár­milyen szublimálható felület, a RICOH-nak nem okoz gondot. Borotvaéles és színhelyes nyomatok felület­től függetlenül.

A RICOH főbb tulajdonságai közé tartoznak a lenyűgö­ző színek, az alacsony nyomatköltség, a hihetetlen se­besség (55mp/A4) és természetesen a professzionális szervizháttér.

digitmaster.hu