A digital signage egyre nagyobb teret hódít

A digital signage iparágában jelentős változások várhatók – írja a Digital Signage Today. Mike Tippets, a Hughes marketing-alelnöke öt fő trendet részletez, mely a következőképpen alakul:

A digital signage térnyerése: Egyre fontosabb szerepet kap, hiszen egyre többen dolgoznak digitális eszközökről. Mindemellett jelentős szerepet játszik a hibrid munkavégzés terjedése is.

Gyorsuló iparági konszolidáció: Számos startup jelent meg a digital signage területén. A nagyobb vállalatok pedig a fejlődésük érdekében folyamatosan bekebelezik a kisebbeket.

Munkahelyi megtartási stratégiák: A digital signage központi szerepet tölt be a kommunikáció, elismerés és növekedés terén.

A felhasználó által generált tartalom: A közösségi média növekvő hatása mellett a dolgozók bevonása a tartalomalkotásba központi szerepet kap.

AI alkalmazások: Rövid távon az AI elsősorban operatív feladatokban tűnik fel, például a képernyők monitorozásában és a tartalom ellenőrzésében.

Tippets szerint ezek a trendek alapvetően befolyásolják az iparág jövőjét, példaként kiemelve a Las Vegas-i „Sphere” projektet.

Sign&Display