A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

5 Digital Signage megoldás pop-up üzletek számára

A pop-up kiskereskedelmi üzletek megváltoztatják a városok főutcáin található értékesítés formáját. A digital signage pedig a tökéletes megoldás az ideiglenes boltok számára! Elmondjuk miért?

A pop-up boltok – amelyek olyan kiárusító üzlethelyiségek, amik egy üresen álló épületet töltenek meg maximum egy évre, de jellemzően inkább egy hónapra, vagy akár csak egy hétre – az előrejelzések alapján idén már a városok főutcáin található üzletek mintegy egyharmadát fogják képezni.
A pop-up bolt tehát egy erősödő trend és olyan taktika, amelyet ismert márkák és start-up cégek, illetve kisebb független vállalkozások egyaránt alkalmaznak. Egy aktuális kiskereskedelmi kutatás szerint a kiskereskedelmi láncok mintegy fele úgy véli, a hagyományos üzletek 2020-ra erőteljesen eltolódnak a pop-up értékesítési módszer irányába.
Egy pop-up bolt tulajdonos pedig úgy szeretné a lehető legtöbbet kihozni ideiglenes üzlethelyiségéből, hogy közben ne kelljen túl sokat költenie dekorációra, vagy akár hagyományos cégtáblára jelenlétének kommunikálására. Főleg nem akkor, ha a Digital Signage a segítségére lehet.


Sorra vesszük azokat az innovatív lehetőségeket, amelyek keretében a megfelelő Digital Signage megoldások segíthetik a pop-up boltok sikerét:

Nagyméretű Digitális kijelző cégtáblaként

Egy üzlet jelenlétének leg egy ér telműbb jele a kirakata, illetve az oda elhelyezett cégtábla. Ha üzletünk azonban nem marad sokáig azon a helyen, akkor mi értelme gyártatni egy cégtáblát?
Érdemesebb egy nagyméretű digitális kijelző panelt használnunk, mint a Sharp PN-Q901, amelyet kifejezetten digital signage megoldásokra terveztek. A 90 inch átmérőjű kijelzőt szuper vékony kávával látták el, amely kifinomult és keskeny külsőt kölcsönöz a készüléknek. A tartós használatra tervezett kijelzőt, naponta 16 órát működtethetjük – ezáltal tökéletesen használható cégtáblának.
A PN-Q901 alapcsomagjába egy kényelmesen használható állvány is tartozik, amellyel könnyedén felállíthatjuk a készüléket bármely sík felületen. A kijelző tartalmának frissítése egyszerűen megoldható a LAN kapcsolat használatával, illetve a csomag részeként megtalálható infravörös távirányítóval – így bemutathatjuk aktuális ajánlatainkat, de épp azt is, hogy pop-up üzletünk még hány órán keresztül lesz elérhető az adott helyen.

Video fal – termékeink bemutatására

Minden pop-up boltnak szüksége van egy fókuszpontra – egy olyan helyre az üzleten belül, ami a ’wow faktort’ szolgáltatja. Ha azonban csak rövid ideig tartózkodunk egy helyen, akkor maximális hatást akarunk elérni – minimális erőfeszítéssel. Semmi más nem fejt ki olyan erőteljes hatást, mint egy video fal.
A Sharp PN-V701 a márka legújabb terméke video fal megoldásaik között, és egyben jelenleg a világ legnagyobb méretű video fal kijelzője. A 70 inch átmérőjű kijelző lehetővé teszi számunkra, hogy kevesebb kijelzőből építsünk video falat, melyben így kevesebb lesz a megjelenő káva is.
A Sharp PN-V701 készüléket úgy tervezték, hogy kifejezetten alkalmas legyen több képernyős installációk megvalósítására, akár fekvő, akár álló formátumban. Kávája mindössze 4,4 mm, kifejezetten nagy; 700 cd/m2 fényerővel és Advanced Uniform Colour Calibration Technology megoldással, amely kiemelkedően egységes színeket és fényerőt garantál, így csábítva a vásárlókat.

Digital Signage kijelzők dekorációs és informatív célokra

A signage eszközöket nem csak az üzletek fókuszpontjaiban használhatjuk nagy hatással. A digitális kijelzőket elhelyezhetjük üzletünk több pontján, ahol promóciókat, egyes termékek előnyeit vagy épp termékbemutatókat mutathatunk ezeken a felületeken.
A Sharp PN-Q601E például egy nagy méretű, mégis megengedhető árú kijelző, amelyet tartós használatra terveztek – átlagosan 16 órás napi működéssel, a hét minden napján.
A 350 cd/m2 fényerő gondoskodik üzeneteink és display felületeink megfelelő láthatóságáról. A beágyazott USB média lejátszó egyszerű signage megoldásokat kínál, képek, videók hanggal párosított, gyors és egyszerű bemutatásával – mindezt egy USB memóriakulcsról.
Még több display felületre van szüksége? A Sharp PN-Q sorozata több különféle méretben érhető el, akár 90 inch méretig!

 

Interaktív display – mint online katalógus

Egyetlen kereskedő sem szeretné kiábrándítani vásárlóit, és ha nincs kihelyezve teljes árukészlete a boltban, az bizony gyakran frusztrációt okoz, amely egy pop-up boltban még gyakrabban előfordulhat, de a Sharp BIG PAD interaktív kijelzőinek kihelyezésével tulajdonképpen teljes katalógusunkat bemutathatjuk digitális formában, amelyet vásárlóink könynyedén végig böngészhetnek.
Ezen felül, mivel ezek a készülékek internetre kapcsolhatók, akár rendeléseket is leadhatunk rajtuk, ezzel is növelve értékesítésünket. A sorozat legújabb modellje a Sharp BIG PAD PN-80SC5 az első BIG PAD, amely tartalmazza az optical bonding megoldást a kiváló képminőség és a még gyorsabb érintési reakció érdekében. Kisebb méretű kijelzőt keres, amely tartalmazza a 80 inches modell érintőképernyője által kínált rugalmas felhasználás lehetőségeit? Az új Sharp BIG PAD PN-65SC1 a legújabb lehetőségeket tartalmazza – mindezt vonzó árszinten.

Közösségi terek kijelzői – mint bemutató terület

Vannak olyan alkalmak, amikor vásárlóink kezébe kell adnunk termékeinket, vagy egyszerűen csak le kell ülnünk egy megrendelőnkkel, hogy végig beszéljünk egy értékesítési folyamatot vagy egy adott problémát. Ilyen esetekben tökéletes a Sharp BIG PAD PN-40TC1 interaktív display, amelyet informális közösségi terekben való használatra terveztek.
40 inch átmérőjű kijelzőjével, gyors és reszponzív PCAP kapacitív érintőképernyőjével elegendő helyet kínál arra, hogy egyszerre több felhasználó is hozzáférjen a készülékhez egyidőben – ezáltal az ötletek könnyen megoszthatók, a vásárlói élmény pedig garantált. Mi több, éppúgy, mint a nagyobb BIG PAD kijelzők esetében, ez a készülék is tartalmazza az intuitív Pen (azaz toll) szoftvert, amely a kézírást szöveggé alakítja, ezáltal az adatok bevitele gyorsan és könnyen megoldható.
Itt vannak tehát azok az egyszerű, de hatékony megoldások, amikor a megfelelő Digital Signage megoldások segíthetik pop-up boltunk sikerét. Ha szeretne többet megtudni a Sharp Digital Signage megoldásairól, lépjen kapcsolatba velünk a www.sharp.hu oldalon keresztül, hogy beszéljünk igényeiről és szervezzünk egy bemutatót az Ön számára!

- Hirdetés -

Sign&Display