Új távlatokat nyit a nyomdák számára az új Canon COLORADO 1630 UV Gel nyomtató

A 64 hüvelykes UVgel tekercses nyomtatókból álló portfólióját bővíti a Canon az új Colorado 1630 modell bevezetésével. Az UV Gel technológia előnyeihez könnyeb hozzáférést, okos befektetést jelent azon nyomdák számára, akik megrendelőiket kreatív és magas színvonalún termékekkel kápráztatnák el. A tartósság, megbízhatóság és stabilitás alapjain tervezett Colorado 1630 alapmodell az egyes felhasználók egyedi üzleti igényeinek megfelelően konfigurálható moduláris opciók hozzáadásával, mint például az FLXfinish, a második hordozótekercs és az egyszerű kétoldalas nyomtatás.

A Colorado 1630 kiváló nyomtatási minőséget, 1800 dpi-t és rendkívül tartós, szagtalan és azonnal száraz nyomatokat kínál szinte bármilyen hordozón. A leggyorsabb nyomtatási módban, például kültéri reklámposzterek esetében a Colorado 1630 maximális nyomtatási sebessége 111 m² / óra. A legmagasabb minőségű nyomatokat 29 m² / óra sebességgel gyártja.

A Canon Colorado 1650-hez is alkalmazott egyedülálló UVgel 460 tintákkal rendkívül megbízhatóan állít elő tűéles képeket. A nyomtató használata egyszerű, és a más technológiákhoz képest 40% -kal alacsonyabb a festékfogyasztás és kevesebb a hulladékmennyiség.

A menet közbeni tintafeltöltéssel, az automatizálási funkciókkal (például fúvókafigyeléssel, nyomtatófej-karbantartással és a médiaadagoló tekercselésével) minimalizálható az állásidő. Ezenkívül a Canon Remote Control alkalmazása, amely elérhető a többi Colorado nyomtatónál is, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról ellenőrizzék a nyomtató állapotát. Az eszköz felügyelet nélküli, napi 24 órás használatát is lehetővé téve, a rövid határidőket is betarthatják a nyomdák minőségikompromisszumok nélkül, biztosítva továbbá a maximális termelékenységet. A Remote Control alkalmazás riasztásokat küld a felhasználók mobilkészülékeire a nyomtató állapotának frissítésével, figyelmeztetésekkel és jelzésekkel, így az esetlegesen felmerülő bármilyen zavar gyorsan korrigálható.

A Canon ProCare szervizprogram előnyeit is élvezhetik a Colorado nyomtatóval dolgozó nyomdák: ez a szolgáltatás szintén az állásidő, a karbantartási idő minimalizálása érdekében került bevezetésre, maximálisan támogatva a nyomdákat a fokozott termelékenység érdekében.

Canon today announces the launch of the new Colorado 1630 UVgel roll-to-roll printer

MODULÁRIS LEHETŐSÉGEK EGYÉNI SZÜKSÉGEKRE

A Colorado 1630 moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy az alapmodellel kezdve az üzleti igényektől függően további modulokkal egészítik ki a konfigurációt. Például, a nyomtató telepíthető egy hordozótekerccsel, és az üzletmenet növekedése érdekében hozzáadható a második hordozótekercs-opció. A Colorado 1630 precíz nyomathordozó-kezelése a hatékonyság további fokozása mellett biztosítja a tökéletes kétoldalas nyomtatást is. Rugalmasságot biztosít a matt vagy fényes felület nyomtatásához anélkül, hogy hordozót vagy tintát cserélne: az opcionális FLXfinish modul egyedi LED-es kikeményítési technikát alkalmaz, amelynek célja, hogy kiemelkedő vizuális hatást fejtsen ki olyan alkalmazásokban, mint a molinok, tapéták, üzlethelyiségekben egyedi fali dekorációk. Ez a technológia támogatja a porózus hordozókra, például a bevonat nélküli papírokra és a puha feliratokra történő nyomtatást is, ezáltal tovább bővítve a nyomdák új piaci lehetőségeit, kreatív szolgáltatásaik minőségi szélesítésével.

A BŐVÍTETT COLORADO CSALÁD

A Colorado 1630 bemutatása az UVgel roll-to-roll nyomtatók meglévő családjának kibővítése. Az 1630-as mellett a termékportfólió magában foglalja a Colorado 1640/1650-et a nagyobb mennyiségű vásárlók számára, valamint az UVgel Tapétagyárat, amely végpontok közötti automatizált, nagy volumenű fali dekoráció gyártási megoldásokat kínál.

A Colorado 1630 hivatalos értékesítési partnerünknél rendelhető. Műszaki részletekért kérjük, látogassa meg honlapunkat: https://www.canon.hu/business-printers-and-faxes/colorado-1630/